Post by spekorunimva on Feb 10, 2022 14:49:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključati novac ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Izvrstan ubojica vremena i vrlo zabavan. Dao bih mu 5, ali bih volio vidjeti "knjigu recepata" ili nešto što nam pokazuje koji sastojci ne idu zajedno. Također više ne dobivam tablice. Pretpostavljam da još niste završili sve tanjure.
Ova igra je tako dobra 🥰
Navodeći iz moje zadnje recenzije, ima previše oglasa, mislim da je kada sam prvi put preuzeo igru bio kao jedan oglas na svakih 10 igranja, ali otkad sam ažurirao svoj telefon, nestalo je 5 oglasa na svakog kupca. Oglasi tek dolaze, ali sad ću rezati povrće i ostale stvari su dosadne i 10 PUTA JE MUČNO kad nema dostupnih oglasa kad god želim kupiti nove tanjure ili noževe i kad dođe dostavljač ne dobijem samo noževe sve više gotovine.ČEMU JE UOPĆE GOTOVINA?
Užasno. Nema tutoriala, pa svaki put kada dobijete kupca dobivate nisku ocjenu jer ste koristili pogrešne sastojke. Ne postoji način da se utvrdi koji su sastojci osim ako to nije u audiozapisu, ali držim isključen zvuk telefona.
Zabavno je neko vrijeme, ali oglasi se pojavljuju doslovno svih 15 sekundi. Vrlo neugodno i morate ih gledati čak i ako ste upravo postigli nešto što ne bi trebalo zahtijevati reklamu. Slatka igra, ali ludo dosadna + bug s prodavačom gdje kupujete sastojke: ne prikazuje ništa i mora se ponovno pokrenuti, bez novih sastojaka + dobivanje neželjene pošte s bext oglasom.
Oglasi su užasni. A ako izađete iz kartice i vratite se u aplikaciju, dolazi do kvarova i spaljuje hranu. Nemojte dobiti ovo osim ako ne volite dodatke i greške.
Uživam u igri, ali kako sam napredovao u igrici sada ima samo 4 opcije za sastojke. Rajčica, mrkva, salata i luk čak i kada nema navedenog sastojka. Želio bih da su svi ostali sastojci ponovno dostupni.
Smiješna količina oglasa. Igra je zabavna oko 15 sekundi dok ne shvatite da ste osuđeni da vas prekine reklama nakon svaka dva ili tri dodira po ekranu.
Mislim, to je prilično zabavna igra za igranje kad ti je dosadno i slično, ali kao da sam gledao svuda okolo na svom ekranu i ne mogu pronaći koji su mi određeni sastojci potrebni za pripremu hrane, a uvijek piše Pogrešno sam shvatio sastojke, pa bi mi stvarno pomoglo da mi kažete gdje da tražim kako bih mogao igrati bolje, osim te sjajne igre! 😁🍲
Zaista uživam u ovoj igrici! To je dobra igra za prolazak vremena. Ali mislim da je taj dio sjeckanja pomalo neugodan. Nakon ažuriranja igre ne ide dobro. Sastojci sada nisu bili dostupni ono što smo zarađivali prije, a sastojci koji kupci naručuju nisu dostupni. Ali mi ih zaradimo prije pa mora biti dostupno. Isporuka nagrade ne pokazuje ništa. Možete li to popraviti, molim vas?
Previše oglasa. Da postoji plaćena opcija od 5 dolara za uklanjanje svih oglasa (ali zadržati bonuse za gledanje), rado bih je igrao. Inače je igra zabavna i moja kćer je obožava, ali količina reklama je smiješna. Doslovno gledate više oglasa nego što zapravo igrate igru.
Ova igra je nadjačana s oglasima. Sviđa mi se kako vam pokazuju gumbe "GET BOX" gdje je malim fontom napisano "watch ad". Stvarno morate prevariti ljude da gledaju oglase? Razočaran sam. Rekao bih, osim ako nemate novca za bacanje kako bi reklama za igru bila besplatna, nemojte je instalirati.
Ova šunka je jako dobra
Gunship Battle Total Warfare Παιχνίδια στρατηγικής bojq
wow. Cool i zabavna aplikacija
Postoji samo mnogo oglasa. Ova igra je zabavna, ali ako je sve što dobijem jedna minuta igre prije nego što se pojavi oglas, koja je svrha igranja. Po mom mišljenju, u redu je imati neke oglase, ali ne mnogo (kojih u ovoj igri ima samo za mnoge). Ako ćete imati oglase, barem to učinite tako da ih se možete riješiti plaćanjem razumnog iznosa ili čak ako imate iskačući oglasi, ali nemate oglase kada dobijete nagradu ili je imate na doslovno na svemu.
Ova je igra prilično zabavna, mnogi ljudi govore da ima grešaka, ali možda je to samo vaš telefon i morate popraviti svoj telefon, a ne da programeri popravljaju aplikaciju. auto ili na letu to je jedna od onih igara koje će vas zaokupiti neko vrijeme.
Volim je igrati, ali reklame usred stvaranja nečega stvarno su neugodne. Ne smetaju mi reklame, ali barem neka prvo završimo jelo. Imajte bolje korisničko iskustvo.
Znate da postoji problem kada provodite više vremena gledajući reklame nego igrajući samu igru. Osim toga, ono što je tamo pomalo je ugodno.
Vrlo kvalitetna igra, isključite Wi-Fi ili mobilne podatke i nema reklama! 😃😃 dobar savjet, zar ne?
Iritantno. Vrlo iritantno. Oglasi su posvuda. Najmanje 2 oglasa se pokreću svaki put kada kreirate obrok, a povrh toga postoji mnoštvo oglasa za kupnju. Čak su pokušali sakriti tekst 'gledajte oglas' na gumbu. Mislim da nisam ni igrao duže od 5 minuta. Ne mogu podnijeti sve oglase. Neki od njih su bili jako dugi i nisu mi dopuštali da ih preskočim.
Bila je to stvarno zabavna igra, ali mnogo reklama mislim na mnogo reklama kao što je svaki put kad sam htio nešto napraviti. Pisanje nije to, ali, grammerly može pomoći! Vidite da je ova rečenica općenito ispravna, ali razgovijetna i teška za čitanje.
Sviđa mi se igra..ali problem je što nemamo vremena rezati ili birati bilo što, to je 5 ili 4 namirnice i ako možete ovo popraviti i pustiti ljude da rade slobodno onda ću dati bolju ocjenu:)ty ako ste čitali ovaj:)
Ova igra bi bila tako zabavna bez reklama. Inače nemam problema s njima ako mi nešto ne smeta. No, oglasi troše bateriju i više vremena provodim gledajući oglase i učitavajući igru nego stvarno igrajući. Da, mogu se preskočiti, ali kada kliknem križić usmjerava me na play store kao da dodirnem oglas. Razumijem da je programerima potreban oglas da bi zaradili, ali može li postojati oglas nakon svake narudžbe ili nešto slično? Jer ću opet morati ponoviti narudžbu! Deinstaliranje.
Ova igra se također može nazvati Simulator gledanja oglasa. Želite novi nož? Pogledajte oglas. Želite li novo posuđe? Pogledajte oglas. Želite li igrati bez potrebe za uključivanjem Airplane Mode? POGLEDAJTE OGLASE. Ali, priznat ću, sama igra je zapravo prilično zabavna. Samo smanjite količinu oglasa i od mene ćete dobiti bolju recenziju.
Dajem joj 3 zvjezdice jer je isprva bila jako dobra igra. Uvijek igram ovakve igre s uključenim načinom rada u avionu i pomaže mi tako da ne dobivam reklame, ali iz nekog razloga pretpostavljam da je došlo do ažuriranja igre i sad kad bih trebao kad nagrade ponekad se ne pojavi
Probao sam ovu igru nekoliko minuta i mislio sam da bi bila djetinjasta, ali bilo je suprotno. Imao je slatke likove. To je ubojica vremena. Zapravo me podsjeća na druge igre s kuhanjem hrane. Potpuno preporučam ovu igru. Uredi: zapravo ima toliko dodataka, ali je još uvijek dobra igra
Jako mi se sviđa ova igra. Toliko je zanimljivo i grafički su tako lijepi da mi se sviđa, ali dala sam mu četiri zvjezdice jer nema puno vrsta jela, molim dodajte još jela. Tako da možemo više uživati .🙂🙂
The Cook - 3D Cooking Game કેઝ્યુઅલ lyqf
NE volim kritizirati igre, međutim, to se mora reći. Ova igra je REEEAAAALLLLYYYY spora. Dobio sam ovu igru u nadi da će biti slatka i zabavna, ali umjesto toga dobio sam 5 minuta zaostatka. Pokušao bih nešto napraviti i trebalo bi jako puno vremena da bilo što učitam. Volio bih ponovno isprobati ovu igru samo popravite.
Zaista uživam u ovoj igri, ali s nedavnim ažuriranjem izgubio sam pristup mnogim sastojcima. Više ih ne rotira, pa sam zapeo s istim i moram praviti iste kombinacije. Najbolji dio za mene je bio da pamtim sve različite kombinacije za različite rotacije. Bilo bi lijepo kada bi sljedeće ažuriranje to vratilo.
Prije dobro igra
Vrlo zabavna igra! Nakon ažuriranja OS-a, igra se više ne otvara, ili ako se otvori, ruši se ubrzo nakon toga i nikada ne prelazi zaslon za učitavanje.
To je sjajna igra, nevjerojatna grafika i dobro iskustvo kuhanja, ali oglas se pojavljuje svakih 20 SEKUNDI! Ocijenio bih to s 5 zvjezdica, ali ima previše oglasa
Sviđa mi se ova igra. Ponekad je malo kvarna (mislim da je to zbog moje internetske veze! 😅), ali stvarno mislim da je ovo dobra igra. Volim hranu, pa zašto ne igrati igru hrane! 😅👍 Ipak ima nekoliko reklama 😐
The Cook - 3D Cooking Game કેઝ્યુઅલ lyqf
Sviđa mi se igra, ali jedva je mogu igrati bez reklame koja se prikazuje svakih 10 sekundi. Znam da se svi žale na reklame u svakoj igri, ali u ovoj igrici je tako, TAKO mnogo gore. Molim! Imajte malo manje oglasa. Stvarno je neugodno i tjera me da izbrišem igru :/
Prilično osrednji posvuda. Umjetnost izgleda dobro i ideja o njoj nije loša, ali je vrlo bljutava i dosadna. Nema puno posla i volio bih da mogu učiniti više da se zapravo osjećam kao da pripremam jelo, a zatim ga izrežem i pritisnem nekoliko gumba. Također ne predstavlja nikakav izazov i ponavlja se u roku od nekoliko minuta. Povrh svega, puna je reklama nakon svake stvari koju učinite što čini loše iskustvo. Ne isplati se pokušati
Pozdrav svima. Ova igra je potpuno drugačija od ostalih. To vam daje potpuno čudan, ali dobar osjećaj da zapravo kuhate za ljude. Moja kćer igra ovu igru satima i jako je dobra. Sviđa mi se sadržaj, kao i moja kćer. Dobar posao! Svaka čast👏👏👏
Super igra samo puno reklama
Ovo je Super Igrica Previsiše Je dobre obožavam je oni koji su je je je je je je je je je jesto od srke vam hvali😃😃😃😃😃😃😃😃🙂😃🙂😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃🙂😃🙂😃🙂😃 😃😺😺😺
Ova je igra u početku bila jako zabavna, ali kako sam je nastavio igrati, završio sam svoj vanjski prostor, stalno sam dobivao crveno "!" iako sam ga završio i nisam imao na što potrošiti svoj novac. Nemam zamjerke na dodatke jer je većina igara danas takva. S pozitivne strane, to je općenito zabavna igra, iako se ponavlja. Izvrstan rasipnik vremena i kada vam je dosadno.
Hvala na sjajnoj igri. Ali donekle je sličan Mini Marketu. Ne možete odlučiti? Igrajte i Mini Market i ovu igru na podijeljenom zaslonu.
Igra je nekako zarazna. Stvarno bih volio da zapravo možete sami napraviti svoju hranu, kao što je kuhanje vlastitog obroka, a da vas ljudi ZAPRAVO pitaju što napraviti za njih. Ocjenjujem 5 zvjezdica jer je prilično zabavno! Oglasi mi se ponekad smetaju što mi se baš i ne sviđa, ali je i dalje prilično aditivno.
Pre dobra je Njam pica