Post by spekorunimva on Feb 10, 2022 14:59:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code περισσότερα primogems ▞▞▞
▞▞▞ Idle Arks: Build at Sea 2022 version ▞▞▞
Ο μόνος τρόπος για να συγκεντρώσετε πόρους για να σημειώσετε πρόοδο είναι να παρακολουθήσετε διαφημίσεις. Εάν απολαμβάνετε την παρακολούθηση διαφημίσεων στο 80% της εμπειρίας σας στο παιχνίδι, τότε αυτό είναι το παιχνίδι για εσάς. Μπορεί να πιστεύετε ότι το 80% είναι υπερβολή, αλλά σίγουρα δεν είναι. Δεν υπάρχει καμία απολύτως στρατηγική σε αυτό, απλώς παρακολουθήστε διαφημίσεις, συγκεντρώστε πόρους, αγοράστε αναβάθμιση, ξεπλύνετε και επαναλάβετε. Σοβαρά, αυτό είναι όλο.
Λατρευτός!
Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα διαφημίσεων.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι ❤️
Τι ανακούφιση ♥️. Αυτό είναι ένα ήρεμο, απλό, εύκολο παιχνίδι στο οποίο ανυπομονούσα να επανέλθω κάθε φορά που έχω ένα διάλειμμα στη δουλειά απόψε. Βοηθάω τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, απολαμβάνουν τη μουσική και εκτιμώ τα φυτά και τη σταδιακή ανάπτυξή τους και δίνω προς τον στόχο του παιχνιδιού. Ελπίζω να περάσετε καλά και με αυτό. 😁
Απολάμβανα την εμπειρία μέχρι στιγμής. Μετά ξεκίνησε η εκδήλωση και έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορώ να ξεπεράσω τη σκηνή στην οποία βρίσκομαι. Δεν έχω κάτι άλλο να αναβαθμίσω, αλλά τα παιχνίδια μου λένε να κερδίσω περισσότερα κόκαλα / να πολεμήσω μικρότερα αφεντικά. Όταν το κάνετε αυτό δεν έχει αλλάξει στον προηγούμενο αγώνα. Κατανοώ ότι το παιχνίδι είναι F2P, αλλά το συμβάν δεν πρέπει να είναι προσβάσιμο μόνο σε άτομα που πληρώνουν $. Θα αλλάξει η κριτική αν αλλάξουν τα πράγματα.
Καταπληκτικό παιχνίδι, /tttttttttttttttttttttyyy bgg αναγνώριση είδους αναθεώρηση ενθουσιασμένος ενθουσιάζει wasikowska περιβαλλοντικές εκφράσεις Η αυστραλιανή ηθοποιός Jennifer Aniston την έβαλε με ένα κορίτσι σε ένα μικρό πολυσύχναστο μέρος και είναι λίγο για να μάθει ότι ζητούσε την πρώτη θέση για να βγείτε έξω και μιλήστε για τη ζωή της, πρέπει να πω ότι δεν ξέρω πώς συνεχίζεται και τι σας αρέσει η ζωή μου, νομίζω ότι ήταν σε θέση και ήταν τόσο χαρούμενη και είχα πολλά να του πω όταν της το είπε ότι είχα πολλά
Είμαι το globgogagala
Παλιά έπαιζα αυτό το παιχνίδι και ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να παίζω, αλλά τώρα για κάποιο περίεργο λόγο αυτό το πράγμα που λέει "Παρακολουθήστε μια διαφήμιση για να λάβετε ένα δωρεάν δώρο" καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη μου, οπότε με αναγκάζει να παρακολουθήσω μια διαφήμιση; Δεν είναι καθόλου υπέροχο παιχνίδι, δεν είναι περίεργο που το απεγκατέστησα. Θα έλεγα ότι αν κάποιος θέλει να παίξει ένα παιχνίδι, ΜΗΝ επιλέξει αυτό.
Δροσερό και χαλαρωτικό παιχνίδι
Κυριολεκτικά σας σπρώχνει μια αναγκαστική διαφήμιση κάθε 30 δευτερόλεπτα. Το χρονομέτρησα. Σας δίνουν μια μικρή ανταμοιβή, αλλά αντί για την επιλογή, απλώς σας κάνουν να παρακολουθείτε βίντεο ξανά και ξανά κάθε τριάντα δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό. Ξεκίνησε καλά και μέσα σε 5 λεπτά μετά βίας μπορούσα να το παίξω γιατί κάθε φορά που κοίταζα μακριά και πίσω, αναγκαζόμουν να δω ένα άλλο βίντεο. Άλλη μια μηχανή απληστίας.
Απολύτως τρομερό. Μέχρι στιγμής κάθε «αδράνειο παιχνίδι» που έχω παίξει είναι χάλια, αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτό είναι το χειρότερο. Αν ψάχνετε για ένα βαρετό παιχνίδι, με ελάχιστη εξέλιξη, μερικά από τα χειρότερα και πιο νωχελικά γραφικά που υπάρχουν, αλλά που προσπαθεί, είναι καλύτερο να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την αρχή, κάντε λήψη αυτού του παιχνιδιού αμέσως. Εάν είστε ένας κανονικός άνθρωπος και δεν θέλετε να χάσετε ένα σωρό χρόνο βαριέστε τον εαυτό σας μέχρι θανάτου για μια περιουσία, αποφύγετε αυτό το «παιχνίδι» και παίξτε κάτι άλλο.
Idle Arks: Build at Sea Fritidsspill iype
Φρικιαστικό
Τόσες πολλές δυνατότητες, τόσο λίγη συνέχεια. Υπάρχει μόνο ένα γεγονός, το οποίο απλά επαναλαμβάνεται. Υπέροχη ιδέα, εξαιρετικό αρχικό παιχνίδι, πιθανό παιχνίδι πέντε αστέρων. Συνεχίστε, προγραμματιστές. Αναπτύξτε την ιστορία και τα γεγονότα λίγο περισσότερο. Καλό παιχνίδι για λίγο, θα μπορούσε να είναι υπέροχο.
Ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και παραδόσεις που μπορείτε να φτιάξετε
Τελειοοο
Idle Arks: Build at Sea Gündelik pvxu
Αναγκάζει τις προαιρετικές διαφημίσεις σε εσάς να παίρνετε περισσότερο χρόνο από όσο υπάρχει παιχνίδι. Το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό για το μικρό διάστημα μεταξύ μεγάλων διαφημίσεων.
Έχω χτυπήσει έναν τοίχο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όπου δεν μπορώ να προχωρήσω γιατί δεν υπάρχουν πια αναβαθμίσεις, αλλά δεν μπορώ να νικήσω την επόμενη όχλη. Είμαι στη φάση 3 και ο μόνος εφικτός τρόπος για να προχωρήσω θα ήταν να αγοράσω το ενδιάμεσο πακέτο για 4,99 $. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παρακολουθώ όλες τις διαφημίσεις που μου έχετε ρίξει, αλλά το να κάνω μια εκδήλωση που είναι στην πραγματικότητα αδύνατη χωρίς να ξοδέψω χρήματα είναι στην πραγματικότητα ακαθάριστο. Πλήρωσα 0,99 $ για το πακέτο αρχαρίων γιατί σκέφτηκα ότι το μπόνους ψαροκόκαλου θα ήταν χρήσιμο, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν.
Δεν φτιάχνετε τη σχεδία που θέλετε, μόνο τη σχεδία που είχαν ήδη σχεδιάσει. Νόμιζα ότι θα ήταν σαν σχεδία sirvival, όλα δροσερά και φοβερά, αλλά δεν είναι. Μόλις τελειώσεις τη σχεδία, την παίρνουν και πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή. Το πιο ηλίθιο παιχνίδι όλων των εποχών. Το μόνο καλό πράγμα για αυτό είναι τα χαριτωμένα γραφικά και οι άνθρωποι που σώζουν, που σας βοηθούν να διορθώσετε τη σχεδία, και αυτό είναι. Είναι μια εφαρμογή που θα κατεβάσετε, θα την ελέγξετε για 20 λεπτά και μετά θα συνειδητοποιήσετε ότι το να ξεκινήσετε από την αρχή είναι εντελώς ανόητο
ωραίο αλλά θέλει καλύτερο τρέιλερ πλοίου
Μπορώ να παρακολουθήσω όπως 3 ή 4 προσθήκες, αλλά μετά από αυτό δεν μπορώ να παρακολουθήσω προσθήκες και στην εκδήλωση, είναι δύσκολο γιατί είμαι στο SAVE THE ORCA το τελευταίο της εκδήλωσης, το WiFi μου έχει καλό σήμα και είναι ενοχλητικό! Εκτός από αυτό μου αρέσει το παιχνίδι και είναι πολύ διασκεδαστικό. Μπορείτε λοιπόν να το διορθώσετε και να με ενημερώσετε όταν διορθωθούν όλα...🥺🥺🥺
Δεν θα λειτουργήσει απλά το εγκατέστησα στο ολοκαίνουργιο Samsung galaxy A32 και μετά το λογότυπο του στούντιο, με πήγε σε μια οθόνη ελιάς που δεν φορτωνόταν. Προσπάθησα με και χωρίς internet πολλές φορές, το παιχνίδι δεν θα φορτωθεί
Idle Arks: Build at Sea Gündelik ibxs
Ε καλό άλλα πολλές διαφημίσεις βρε παιδάκι μου
Sky Force Reloaded Аркаде rmx
Xalia
Φοβερός
η εφαρμογή είναι σίγουρα χάσιμο χρόνου, απλό πράγμα, μάζεψε ξύλο αρκετό ξύλο για το επόμενο πράγμα, χτίστε το, επαναλάβετε μέχρι να φτάσετε στην επόμενη περιοχή, επαναλάβετε μέχρι να πάρετε τον επόμενο χαρακτήρα/ζώο, οι διαφημίσεις μπορούν να είναι με επιλογή, ποτέ στο πρόσωπό σας όμως, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά σεντούκια που είναι σαν να σας ουρλιάζουν για να παρακολουθήσετε τις διαφημίσεις, οι ανταμοιβές επιτευγμάτων σας κοστίζουν για να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση. απίστευτος.
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, και μου αρέσουν οι αναφορές! Δεν έδωσα πέντε εκκινήσεις γιατί υπάρχουν αρκετές διαφημίσεις, αλλά εκτός από αυτό, μου αρέσει και είναι εθιστικό!

Είναι τόσο καλό παιχνίδι. Δεν έχει πολλές διαφημίσεις. Θα το συνιστούσα γιατί είναι πραγματικά διασκεδαστικό και ενθουσιάζομαι πραγματικά όταν σώζω ένα άτομο. Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Πραγματικά μου άρεσε πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι καθώς ήταν ένας καλός χρόνος. Ναι, είχε διαφημίσεις, αλλά δεν ήταν τόσο κακό αν δεν κάνατε κλικ στα αναδυόμενα παράθυρα. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενημερώθηκε και ΟΛΑ ΕΦΥΓΑΝ. Το παιχνίδι επανέφερε πλήρως ΟΛΑ όσα είχα φτάσει μέχρι τώρα εκτός από μερικά άτομα. Λίγο πολύ με πήγε πίσω στο πρώτο στάδιο και αφαίρεσε όλη την πρόοδο, τα νομίσματα και τα κοσμήματα.
Αρκετά απλό αλλά διασκεδαστικό! Καθώς ολοκληρώνετε τα επίπεδα, γίνεται πιο δύσκολο, αλλά αυτό είναι καλό κατά τη γνώμη μου. Σίγουρα θα το παίζω για λίγο!
Είναι καλό
Διασκεδαστικό μέχρι στιγμής, μόλις ξεκίνησε το δεύτερο σκάφος. Η παραγωγή πόρων φαίνεται ότι μπορεί να είναι λίγο η αργή πλευρά και η ποσότητα του παρασυρόμενου ξύλου είναι λίγο κουραστική για τη διατήρηση της συλλογής, αλλά αυτό είναι απλώς μια προσωπική γνώμη. Μόλις έφτασα εκεί που μπορώ να αρχίσω να διεκδικώ τα επιτεύγματά μου και φτάσες πραγματικά εκεί που πρέπει να παρακολουθήσουμε μια διαφήμιση μόνο και μόνο για να διεκδικήσουμε ένα επίτευγμα;! Εσείς προσπαθείτε πραγματικά σκληρά να ενοχλήσετε τους ανθρώπους να πληρώσουν σχεδόν 20 $ μόνο και μόνο για να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις. Ειλικρινά φαίνεται λίγο απελπισμένο
Ωραίο θέμα, ωραία γραφικά, αλλά δεν υπάρχουν ενδιαφέρουσες αποφάσεις και υπάρχουν πολλές και πολλές διαφημίσεις. (Είναι τεχνικά προαιρετικά, αλλά για να προχωρήσετε με οποιονδήποτε λογικό ρυθμό, τα παρακολουθείτε πάρα πολύ.) Παίζω μόνο λίγες μέρες αλλά κάνω απεγκατάσταση τώρα.
Οι ανταμοιβές επιτευγμάτων εντός του παιχνιδιού μπορούν να ληφθούν μόνο μέσω της παρακολούθησης διαφημίσεων. Όταν λαμβάνει κανείς την ανταμοιβή (κρύσταλλα/πετράδια), βρίσκει τον εαυτό του με πολύτιμους λίθους αλλά δεν μπορεί να τα ξοδέψει - ούτε για χαρακτήρες, προνόμια ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι ένα ελάττωμα κατά τη γνώμη μου και ένα τεράστιο χάσιμο χρόνου. Υπάρχει δυνατότητα, αλλά το παιχνίδι είναι πολύ απλοποιημένο για να κρατήσει οποιονδήποτε παίκτη ενδιαφέρον για περισσότερο από 3-5 λεπτά.
Διασκεδαστικό μικρό παιχνίδι για να παίξετε και απλά να χαλαρώσετε. Δεν είναι φτηνό παιχνίδι, δεν υστερεί, αλλά υπάρχουν διαφημίσεις, είναι υπέροχο παιχνίδι!