Post by atalterpaysa on Mar 7, 2022 5:29:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitty Cat Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitty Cat Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب سنگهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Kitty Cat Tycoon 2022 version ▞▞▞
من این بازی را دوست دارم، اما سرمایهدار اصلی همچنان دچار مشکل میشود، اما زمانی که من آن را تغییر میدهم، کاملاً کار میکند، و زمانی که میخواهم به عقب برگردم، صفحه در حال تغییر همانجا میماند و تغییر نمیکند. اگر این اتفاق نمی افتاد و پس از آن من 5 ستاره قرار می دادم، اما این برای من تقریباً همین است.
اگر بازی قفل میشود و به دلیل اقدامات اجباری آموزشی مجبور شوید هنگام باز کردن قفل مدیر اول آن را مجدداً راهاندازی کنید، بدون مدیر قفل میشوید و فقط کارهایی که مدیران را ملزم به باز کردن قفل بیشتر میکند.
پس از پاسخ به ایمیل من، آنها پاسخی صادر کردند. از آنجایی که گربهها فوقالعاده بامزهاند، میخواهم آن را بازی کنم، اما میخواهم پیشنهاد کنم که بازی کمی آسانتر شود، به این معنا که تبلیغات زیادی باید مشاهده شود و فقط انتظار زیادی برای باز کردن وجود دارد. یک اتاق جدید بسیار سرگرم کننده خواهد بود اگر راه های دیگری برای کسب درآمد وجود داشته باشد، شاید در حین انجام یک بازی کوچک. هنگامی که پنجره خرید ثابت شد، با خوشحالی سعی می کنم دوباره آن سنگ های قیمتی را که گم کرده ام بخرم. بعد از اینکه کاملاً درست شد
Kitty Cat Tycoon Simulator blbr
آنها رتبه من را با مشکل من حذف کردند و هنوز مشکل من را حل نکرده اند یا پولم را بازپرداخت نکرده اند. خیلی کلاهبرداریه
این یک بازی بسیار زیبا است که تبلیغات را به شما تحمیل نمی کند و من تا الان از آن لذت می برم. تنها مشکلی که دارم این است که به طور تصادفی دکمه برگشت را روی تلفنم فشار دادم و متوجه شدم که برنامه از شما می پرسد که آیا مطمئن هستید که می خواهید از برنامه خارج شوید، اما در واقع گزینه ای برای گفتن "نه، من" به شما نمی دهد. می خواهم به بازی ادامه دهم." شما باید برنامه را ببندید.
Coin Rush! Аркади qaej
بازی لذت بخش، با این حال. تماشای تبلیغات برای درآمد 2 برابر کار نمی کند. درآمد من دو برابر نشده است. همچنین، چرخ گربه بسیار واضح است که در 99.9٪ مواقع فقط 5 تا 10 دقیقه در هر چرخش درآمد به شما می دهد.
بازی خوبیه ولی تبلیغات FAARR خیلی زیاده!!! و تبلیغات بسیار طولانی هستند! من بازی را ترک کردم زیرا در صورت وقفه های مداوم. هرچند بازی خوبیه
من به بچههایم اجازه دادم این بازی را بازی کنند، بنابراین وقتی رفتم بسته را به قیمت 14.99 دلار بخرم، برنامه گفت خرید کامل شد و سپس من را بیرون انداخت. وقتی برنامه را باز کردم هیچ چیزی ظاهر نشد اما البته پول را از حساب من به اضافه مالیات گرفتند. من سعی کردم به 2 مکان مختلف ایمیل بزنم بدون اینکه پاسخی بدهم، بنابراین حذف نصب خواهم کرد مگر اینکه بتوانم پول یا مواردی را که در بازی خریداری کرده ام بازپرداخت کنم.
بازی زیبا، اگرچه مقدمه فکر می کنم یک بار مبلمان را اشتباه نوشتید و همچنین بازی را بدون سکه شروع می کنید بنابراین وقتی بازی سعی می کند مکانیک افزایش سرعت را آموزش دهد کار نمی کند.من این بازی را دوست دارم، بسیار زیبا است، اما من یک سری مشکلات دارم اولاً قیمت بدون افزودن بسیار زیاد است و هر 2-3 دقیقه بازی من یخ میزند و باید آن را مجدداً راهاندازی کنم، لطفاً این را حل کنید.
خیلی دوست داشتنی بود، چیزی که از آن بازی کردم سرگرم کننده بود، اما با وجود اینکه هیچ برنامه دیگری در حال اجرا نبود، برای من عقب افتاد و واقعاً خراب شد. ممکن است برای گوشی های قدیمی بهترین نباشد
Kitty Cat Tycoon Szimulációs játékok dwk
من به تازگی آن را دانلود کردم، شایان ستایش است و تا کنون رابط کاربری آن آسان برای دنبال کردن و استفاده است!!! نمی توانم برای ادامه بازی صبر کنم
این یک بازی زیبا است و من آن را دوست دارم! تنها نگرانی واقعی من این است که قبل از خرج کردن جواهرات برای کلیدها دکمه تأیید وجود ندارد، بنابراین اگر فقط روی دکمه باز کردن یک جعبه دیگر هرزنامه ضربه بزنید، ممکن است به طور تصادفی جواهرات را برای جعبه های بیشتری خرج کنید... ممکن است یا ممکن است تمام 50 جواهری را که با چند کلید طلایی که به دست آوردم و اشتباه کردم این کار را انجام دادم. :/
واقعا بازی ناز! من دوست دارم که چگونه آن را مانند یک خط مونتاژ. هر چند یک مشکل بازی همچنان یخ می زند و بازی را برای من سخت می کند. من این 5/5 را حتما می دهم. لطفا این مشکل را برطرف کنید. با تشکر
بازی تا حدودی اوکی است تم گربه ناز آن را جذاب می کند. اما تبلیغات بسیار زیاد است. این بازی را آزاردهنده می کند و دنبال کردن آن را سخت می کند. هر کلیک بهانه ای است تا شما را وادار کند تبلیغ دیگری را قورت دهید. همچنین، پس از ویدیوی تبلیغاتی، روی تبلیغات به صورت "جادویی" کلیک می شود که فروشگاه را باز می کند یا حتی بدتر از آن، برنامه ای مانند Amazon Shopping را باز می کند که بسیار آزاردهنده می شود. IMHO بازی ارزش بارگذاری را ندارد. در حال حذف نصب...این را برای چند ساعت بازی کردم، تا حدی از آن خوشش آمد، با چند اشکال جزئی مانند عدم تعیین مدیر مواجه شد، و وقتی دوباره میبندم و باز میکنم، مدیر دیگر حتی در کارتهای من نیست. من این را حذف کردم زیرا سعی کردم از سطح چهار حرکت کنم که ناگهان بهم ریخت و به من اجازه نداد، آن را بستم و باز کردم و ناگهان در سطح هفت قرار گرفتم و طبقه تحویل از بین رفت، مبلمان من فقط در فضای خالی روی زمین بستن و باز کردن مشکل را حل نکرد
خیلی خیلی بامزه، هر چند یه جورایی آهسته شروع میشه. اما یک اتلاف وقت خوب

هیجان انگیز نیست زیاد💀
من عاشق این بازی هستم زیرا سرعت آن سریع است و از همان فرآیند مدیریت لذت می برم، با این حال سیستم سطح برای سطح 6 بدون ریزتراکنش غیرممکن به نظر می رسد. من 19/20 سطح را تمام کرده ام، اما سکه کافی برای بالا بردن سریع ایستگاه هایم برای تکمیل سطح ندارم. من تا جایی که میتوانم مدیران را ارتقا دادهام (تبلیغات f2p) و تا آنجا که ممکن است از تواناییها استفاده کردهام، اما نمیتوانم این کار را بدون باز گذاشتن بازی برای مدت طولانی به پایان برسانم که ناکارآمد است و نباید اتفاق بیفتد.
Kitty Cat Tycoon Simulyatorlar mryu
من چیز زیادی در مورد این بازی ندارم که بگم جدا از هنر و شخصیت های جذاب. بقیه در بهترین حالت خسته کننده و در بدترین حالت خسته کننده است. واااااااااای تبلیغات غیرقابل رد شدن خیلی زیاد دستورالعمل ها نیز ممکن است کمی نامشخص باشند، و پیشرفت در برخی مواقع دشوار است زیرا اگر پول واقعی پرداخت نکنید، الزامات تکمیل سطح ممکن است بسیار طول بکشد. همچنین نمیتوان کادر مدیر «رایگان» را پسخرید کرد (من کل آگهی را تماشا میکنم اما به دلیل پیامی مبنی بر عدم بارگیری عنوان، جعبه را دریافت نمیکنم). فقط سرگرم کننده نیست.
این یک بازی سرگرم کننده است، با وجود اینکه من فقط این را بازی کردم، اما تا اینجا کاملا سرگرم کننده است، درک آن دشوار و آسان نیست، همچنین ظاهر این بازی بسیار زیبا و خنده دار است (人*´∀`)。 این را می گویم زیرا من like cats lmao( ˶ ❛ ꁞ ❛ ˶ ) اگر دوست دارید یک گربه بامزه ببینید می توانید این را امتحان کنید. . چگونه پیشرفت می کند، من این را دوباره بازی می کنم تا سطح / ᐠ。ꞈ。ᐟ\ را افزایش دهم.
اوه اوه وقتی lvl 6 رو زدی، FOREVER ERR طول میکشه تا به 15.4n برسه... خیلی بد است. من می خواهم این بازی را دوست داشته باشم اما وقتی صحبت از آن می شود وحشتناک است ... می خواهم دوستش داشته باشم..
نمیتونم از ساخت مبلمان بگذرمبازی مناطقی را برجسته می کند که هیچ معنایی ندارند، به هر حال من روی آنها ضربه زدم. سپس به من گفت که این کار را به تنهایی انجام دهم. نمی دانم چه چیزی باید تحت فشار باشد. این تنها اتاقی است که یک گربه در آن ایستاده است.
شخصیت ها دوست داشتنی هستند
افزودن تقویت کننده x2 کار نمی کند و ماموریت ها در کارخانه اصلی خراب است بنابراین من اصلا نمی توانم پیشرفت کنم.
اول از همه، صفحه همیشه شلوغ است، مثل این است که کلیدها را جلوی صورتم به هم می زند. 2 شما را در تبلیغات غرق می کند. برای انجام پیشرفت در بازی به 3 ارز مختلف نیاز دارید، اکنون می توانید این ارزها را در یک خزیدن در بازی به دست آورید. 4. سرعتش خیلی سریع کم می شود، من در سطح 4 هستم و درآمد ارزی بازی تا حد خزیدن کند شده است. اگر می خواهید از همه اینها جلوگیری کنید، آنها یک باشگاه vip 30 دلاری دارند که تبلیغات را غیرفعال می کند و ارز بیشتری می دهد.
«Kitty Cat Tycoon: Watch Adds» بازی بدی نیست، اعتیاد آور است، اما بازی قانونی است، فقط موارد را تماشا کنید و منتظر بمانید. خودشه. جمع آوری موارد برای ارتقا برای همیشه طول می کشد، بنابراین کاری برای انجام دادن وجود ندارد جز اینکه گاهی اوقات تماشا کنید. عاشق تماشای کلاهبرداری میافزاید که به شما «x» کاذب در گوشه میدهد و گیمپلی واقعی را به تصویر نمیکشد. گاهی؛ برای گذراندن زمان، آنها را برای سرگرمی گزارش می دهم که چه کار دیگری می خواهم انجام دهم. من حدس میزنم که ابزارهایی برای تماشای اینهمه افزودهها. بازی smth در غیر این صورت شما متوجه نمی شوید
راستش من انتظار داشتم یک ریپ آف شود، اما این تا کنون بهترین بازی است که تا به حال بازی کرده ام، همچنین "گربه ها مایع هستند" را نیز بررسی کنید، این هم عالی است. بازی خوبی است و بازی بسیار بسیار خوبی است، توصیه می کنم
من این بازی را به خاطر گربه های بامزه خیلی دوست دارم! و بازی واقعا سرگرم کننده!
بازی سرگرم کننده است اما وقتی همه چیز را از دست دادم متوجه شدم که ذخیره خودکار وجود ندارد؟ دوباره وارد شد و به یک سطح برگشت، سپس بیشتر بازی کرد و دوباره اتفاق افتاد. من فقط تسلیم شدم. لطفاً ذخیره خودکار را اصلاح یا اضافه کنید.
اگر می توانستم به این بازی صفر ستاره بدهم، می دادم. شما به سطح دو می رسید که در آن می توانید اولین مدیر خود را دریافت کنید و مانع از تعیین مدیر شما می شود. بسته شدن و بازگشت به داخل هیچ کاری برای شما ندارد، مثل این است که Manger هرگز در بازی وجود نداشته است.
این بازی زیبا اما خسته کننده است و به محض شروع آن پر از اشتباهات املایی و گرامری است. امیدوارم روی آن کار کنند.
من شخصا فکر می کنم که این بازی زیبا و دوست داشتنی است بنابراین بله آن را دانلود کنید

اوه، بچه گربه ها خیلی بامزه هستند و وقتم حوصله ام سر رفته بود
شگفت انگیز. کاملا شگفت انگیز.
من ماهها از این بازی لذت میبردم، اما در هفته گذشته آنقدر پرگل بود که غیرقابل بازی بود. بعد از چند دقیقه دکمهها از کار میافتند و پس از کلیک کردن روی X یا خروج، پنجرههای بازشو بسته نمیشوند. به همین دلیل باید هر چند دقیقه بازی را تعطیل کنم. لطفا ASAP تعمیر کنید! هم در بازی اصلی و هم در بازی اصلی اتفاق می افتد. بازی رویداد و در هر دو اندروید و amp; iOS. من برای هر دو VIP دارم و نصب های من به روز هستند.
آپدیت جدید غیر قابل تحمل است. تماشای یک تبلیغ برای 30 دقیقه سود 2 برابری غیرقابل قبول است.
می تواند بهتر باشد اما فوق العاده زیبا!!!
Kitty Cat Tycoon உருவகப்படுத்துதல் kdw
من طراحی را دوست دارم و قبل از انجام یک عمل صبر می کنم. برای کوتاه کردنش، من بازی را دوست دارم!
سلام خوبه هه
اهههههه خیلی طول میکشه تا پول بده قیمتاشم خیلی گرونههه و سرعت کسایی که چیز میز درست میکنن هم کمههههه بابا این چه وضعیههه😐😑💩
روزانه 155 ساعت وارد بازی شدهام. این به روز رسانی بهتر به نظر می رسد، اما در غیر این صورت جعلی است. مدت زمان تقویت به ازای هر تبلیغ تماشا شده یک چهارم شده است... و تبلیغات همیشه به طرز دردناکی طولانی بوده اند (>30 ثانیه). علاوه بر این، بازی در حال حاضر در پایان تبلیغات سیاه می شود. بنابراین من آگهی را تماشا می کنم و چیزی دریافت نمی کنم. تبلیغات همیشه بیش از حد بوده است، اما این از مرز عبور کرد. خداحافظ 👋
بازی در ابتدا سرگرم کننده و در ژانر بیکار است، اما با گذشت زمان بازی از شما سطوح بیشتری را در مدیران خود می خواهد و شما فقط می توانید آنها را به صورت گاچا با امکان استفاده از سکه های پریمیوم برای خرید دریافت کنید. بیشتر، من می توانم درک کنم که هر بازی رایگان باید سودآور باشد، اما این سرگرم کننده نیست.
اگر برای دریافت چیزی نیازی به تماشای تبلیغات نداشته باشید، بازی خوب خواهد بود و آنچه به دست می آورید حداقل است. این بدان معنی است که شما چیزهایی خریداری کرده اید اما آنها بسیار گران هستند. از نظر تئوری بازی خوبی خواهد بود. آنها فقط باید تبلیغات و خریدهای گران قیمت را حل کنند.
고양이 가구점 : 냥냥 타워 만들기 시뮬레이션 gahn
زیبا اما مزرعه را اضافه کنید، بازی واقعا آزاردهنده است
بسیار زیبا و آسان برای بازی
این بازی فوق العاده زیبا است! اما خیلی خسته کننده است! مقابله با سیستم مدیر بسیار سخت است، به خصوص اگر شما فقط یک بچه هستید که هر چند وقت یکبار بدون پرداخت هزینه vip بازی می کند. اگر مدیران حمل و نقل یا آسانسورهای چوبی شما واجد شرایط اتوماسیون نیستند، اگر میخواهید هیچ پیشرفتی داشته باشید واقعاً نمیتوانید بازی را خاموش کنید. چیزی که به خصوص من را آزار می دهد قیمت باشگاه vip است. سی دلار برای باشگاه vip؟ من می توانم یک بازی خوب روی استیم برای آن بخرم!
خیلی خیلی از این بازی گربه ای خوشم میاد🐈🐈🐈
من از بازی لذت می برم اما تبلیغات باعث می شود بازی من گاهی اوقات خراب شود.
خیلی کمه! اما تبلیغات بسیار زیاد :')
خیلی ناز عاشق مفهوم
قانوناً، آنها عمداً شما را مجبور به خرید برای پیشرفت می کنند. من فقط تماشا کردم که پولم برای هوا استفاده می شود. من یک تبلیغ برای آنها تماشا کردم و وقتی تمام شد پول را از بین برد.