Post by atalterpaysa on Mar 7, 2022 5:50:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Last Day on Earth: Survival 2022 version ▞▞▞
To je dobra igra, ampak razlog, zakaj ji dajem eno zvezdico, je, ker je zelo težko dobiti oklep, na začetku igre je težko zaradi različnih in močnih vrst zombijev, moraš biti ves čas vklopljen oz. zgodil se bo napad zombija. Zato bi ljudem priporočal, da če niso takšna oseba, ki bi bila vsak dan na igri, potem te igre ne priporočam.
igra je zabavna, je tudi res zahtevna. čeprav je zabavno, vendar je mletje, ki ga morate opraviti kot f2p igralec, veliko, vendar če priporočate, da igralcem daste več plena ali jim omogočite lažji čas plenjenja, raje pojdite na 40-70 zelenih con, da dobite orožje ali 40-65 na rumenih conah. ali morda pocenite orožje ali pocenite oklep in prosim, dajte nam f2p igralcem več nagrad🥺
Prenesel sem igro in ne morem niti pomisliti na to, da bi jo izbrisal, prva igra čez nekaj časa, da bi dejansko začutili, da napredujete brez cene vaših življenjskih prihrankov. Če bi se moral pritoževati nad nečim, bi bilo to, da je napredek pri nadgradnji stvari, tudi kot so stene, zelo počasen, za izdelavo ene deske traja približno 4 minute, za eno steno pa 20
dokončal sem božične misije in sem plačal premium stvari, vendar ne vem, zakaj jih nimam vseh, vem, da sem jih nekaj uporabljal zadnjih nekaj dni, ne vem pa, če obstajajo je bila omejitev shranjevanja določenega časa, da bi lahko imeli svoje stvari tam, ker zdaj ne najdem nekaterih od njih in VEM, da nisem uporabil vsega. in druga težava je, da sem občasno umrl, ker sem bil blizu sobe za strupene pline v alfa bunkerju, vendar nisem mogel priti ven, ker se nisem mogel premakniti
Last Day on Earth: Survival Hərəkət dbio
O tej igri lahko napišem 1000 besed. To je ena igra, ki jo izbrišete, nato znova namestite in nato ponovite. Zabavno je, toda doseganje določene točke v igri vas bo prisililo, da plačate ali mletite ure. Kakorkoli že. Zabavna igra in klasika. Bravo, Kefir
Grozno igram od leta 2019 in najprej je ponastavil moj celoten napredek v tem letu in zdaj, ko imam ogromno orožja in kosov, ki jih potrebujem za generator, se zruši in mi ne dovoli, da poberem svoj plen. truplo na kmetiji. Toliko sem plačal za to in zdaj sem končal z igranjem. Ta igra je trenutno zanič. Posodobitev: počistil sem predpomnilnik, vendar še vedno ni delovalo. Lik je na objavi nenormalno raztegnjen in mi ne da klikniti na telo 😔.
Dobra igra, zaenkrat uživam, vendar na mojem zavihku galaxy s7 fe nenehno izklaplja zaslon v tej aplikaciji. Kar je lahko frustrirajoče.
Fulll fajn sam se noče na loadat
Sladko! Traja nekaj časa, da tako kakovostna igra razširi igralna področja, vendar sem že 3 leta in mi je še vedno všeč. Še vedno nimate tistega pravega prijatelja psa.

Preprosto ni pošteno, da so trgovci nepremagljivi😡👎
Odlična igra! Pravzaprav lahko rečem, da je to najboljša igra za preživetje vseh časov. Toda ena težava je energija, ki je res naravna, vendar bo bolje, če povečate energijo z 200 na 500, to je moje mnenje. Za igralce, ki še nimajo helikopterja, je to res velika stvar. Če je 500 preveč, je morda 300 najboljše, kar sem imel, ko sem igral to igro 5 let na številnih napravah in računih, vendar bo ta igra boljša, če boste le naredili, kar sem rekel. Prepričan sem, da ima veliko igralcev tudi moje mnenje. hvala Kevin.
Ta igra je res zabavna in včasih zahtevna, lahko tudi sproščujoče, ko samo zbiram vire in sistem spretnosti jo ohranja zanimivo. Medtem ko bi jaz osebno želel, da se telesa izginejo po določenem času, namesto da bi se izognili, če bi bilo tam samo eno telo. Priznam, saj sem izgubil res lep plen/opremo zaradi kupole, ki me je v hipu pokosila. Ampak res je igra zelo prijetna in si zasluži poskus.
Popravi napako! Ne morem VSTOPITI na svoj dom, ko VSTOPIM v svoj dom. Odpelje me na nakladalni zaslon, ki se nikoli ne konča!! potem ko znova zaženem igro, ne bo nikoli odprta! Zaslon za nalaganje je edino kar vidim!! in traja Za vedno kot vedno in nikoli več ne bo odprto, razen če znova namestite igro, vendar ne morete vstopiti ali iti v "DOMOV" Razen če želite igrati igro!! Popravite hitreje!! imam misijo za dokončanje!!! Urgghhhhhhhhh!!
Ko dosežem raven 175, dam igri novo oceno in oceno. Ocena je padla z 2 zvezdici na 1 zvezdico. Ne bi mu dal zvezdic, če bi lahko. Močan nasvet Ne vlagajte denarja v to igro! To vas ne bo pripeljalo nikamor. Igra ima zombija, imenovanega Big One, ki ga je nemogoče ubiti, ubil vas bo, pregnal vas iz območij, ki so popolnoma neumne stvaritve. In nikoli ne boste našli volframa v igri, saj ne obstaja. Zakaj bi ustvaril predmet, ki ga nihče ne more imeti? Torej je edino vozilo kolo. Zanič
Last Day on Earth: Survival Jangovar xcl
Veliki je preveč moteč, napadel me je 3x, je danes v borovem gozdu..prosim..mislil sem, da naj bi bile igre zabavne..zapravljal vire, energijo in vzdržljivost..potem dobil nič..
Zelo mi je všeč, a na začetku ne razumem veliko stvari, kot je, kako priti do vode. Imam nekaj težav, veliko stvari je tako redkih, kot je kos oblačil. Kos oblačila je tako zelo potreben. Zato prosim olajšajte.
To igro sem igral in to igro dvakrat izbrisal, ker je vedno težko dobiti materiale. Našel sem skoraj vse za kolo, vendar je rezervoar vedno rezervoar za plin. Plačajte za igranje iger.
Se kar
Malo ali težko je dobiti dele motorja
Odlična igra, vendar sovražim, ko igralci ubijajo druge igralce ... mislim ... ne moremo sodelovati in se samo boriti proti zombijem ... cmn!!!!!
Igram že več mesecev, igra je več dela kot zabavna, saj potrebuje ure in ure za zbiranje stvari in samo sekunda, da izgubiš vse, res nekako vzame zabavo, mislim, da preprosto ni zame
Gardenscapes Boshqalar yii
Igra je dobra in ni tako težka, če jo igrate pametno, samo zaskrbljujoče je, ko sem gledal oglas in se nič ne zgodi, prosim, popravite to.
Čudovita igra! Vendar zelo zamudno. Pri pridobivanju materialov. Želim si, da bi nekaterim ljudem, ki nimajo denarja, olajšali nakup v igrah. Ampak na splošno je odlična igra.
Bols bi bla ce bi blo vac eventou
Ko bom ugotovil, kako spraviti prekleti generator za osvetlitev moje hiše (kot je prikazano na vaših promocijskih slikah, zato je bolje, da ne bo le estetsko, kot pravi wiki), mu bom dal 5 zvezdic. Ker sem odvisen od te igre. In še nimam pravega prijatelja (119. stopnja). Ampak kmalu bom.... Kmalu.... In bolje, da bom lahko ugotovil, kako naj moje luči delujejo. Ali pa bom izredno – strašljivo – razburjen. Obstajati mora boljši vodnik, kako stvari narediti.
Zelo obožujem to igro, vendar sem ji dal 4 zvezdice, ker je zmaga plačana, in ko dobiš brezplačen zaboj vsakih 20 minut, ti daje samo stvari, ki jih ne potrebuješ, kot je igra z gumbi cmon, je dobra, plačaj samo za zmago.
Res je zabavno, vendar sem med napadom na uničen konvoj izgubil vse, ker sem vzel minguna in od nikoder se je pojavilo 100 zombijev in me samo uničilo in nikoli nisem mogel dobiti svojih stvari. Prav tako ne poskušajte rešiti preživelih pred napadalci, ker imajo napadalci valove res močnih predmetov in jih pištola komaj poškoduje. Posodabljam svoje mnenje: Hvala za odgovor! Razumem in to igro sem še enkrat prenesla, zelo je zabavna in se veselim še kakšnega plena!
To sem znova namestil, da bi začel znova, vendar so minili dnevi od takrat je moj telefonski signal 5g, vendar imam težave z internetno povezavo do te igre neštetokrat. Umrl sem zaradi okvare povezave, zdaj pa se ne morem prijaviti v igro, moja internetna povezava je močno uporabljam celo 3 različne vrste vpn, vendar ne deluje več, trenutno še vedno ne morem vstopiti v igro. Čeprav bom poskusil znova, ker sem na nivoju 95, ne želim izgubiti vsega svojega napredka.
Ni slaba igra, zasvojen sem. Toda ker je večinoma "svoboden" igralec, je izjemno težko napredovati in preživeti. Umrl sem... Veliko.. Igranje igre je zelo plačano. Nakupoval sem energijo, ker sem bolni. Če kupite svojo pot do dobre opreme, sem prepričan, da je lahko veliko bolj zabavno. Razmerje energije in porabe je grozno. Če uporabljate hojo, se boste morda lahko igrali 5 minut po vsakih 30+ in z energijo lahko potujete le na približno 3 lokacije na dan. Biti mora bolj "svoboden" prijazen.
Uporabljam drug telefon, vendar ne morem nadaljevati s svojim napredkom. Povsod sem spraševal o njihovi elektronski podpori, a nobene! Poskušal sem poslati sporočila v vse razpoložljive aplikacije, vendar sem bil še vedno gluh. Slaba storitev za stranke.
Zelo mi je všeč igra, čeprav obstaja težava s povezovanjem s strežniki, tudi ko ste prijavljeni prek Googla play, vas izstreli iz strežnika, v katerem ste. Zgodi se zelo redko, vendar se mi je zgodilo dvakrat, ali lahko mogoče razloži, kako lahko odpravim to težavo
Aplikacija se ob zagonu ne bo v celoti naložila. To se mi je zgodilo dvakrat, ko sem moral odstraniti aplikacijo in začeti znova v upanju, da se to ne bo ponovilo, vendar težava še vedno obstaja in sem na točki, ko bi izgubil ves svoj napredek pri ponovni namestitvi aplikacije. Prosim pomagajte odpraviti to težavo. Verjamem, da ima veliko drugih igralcev enako težavo in izgubijo ves svoj napredek.
Zaenkrat bi to ocenil z 2 zvezdicama. Šele dokler ne dobim pomoči, ki sem jo potreboval za obnovitev računa, potem mu bom morda pozneje dal pet zvezdic. Ima veliko potenciala